Kustić predstavio najveći projekt HNS-a

Predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza predali su obnovljeni hibridni travnjak u Kranjčevićevoj na korištenje Nogometnom klubu Lokomotiva.

Sretan sam jer smo ovdje predali igralište u najvećem projektu HNS-a. Ovo je prelijepo i trebalo nam je. Grad Zagreb i NK Lokomotiva su dali truda oko infrastrukture i za udobnost navijača. Ovi tereni su nam trebali. Godinama smo govorili da Savez ne ulaže u infrastrukturu, sada smo s ovih pet terena pokazali da idemo, i da smo napravili veliki projekt, nadam se da ćemo u budućnosti nastaviti s ulaganjem u infrastrukturu
, rekao je Marijan Kustić, direktor natjecanja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnog savezu.

Novi travnjak s pripadajućom drenažom i grijanjem, nove stolice na istočnoj, te djelomično na zapadnoj tribini, te renovirani toaleti na stadionu svakako će doprinijeti većem komforu gledatelja, objavila je Lokomotiva.

Nakon Zaprešića, Pule, Koprivnice te zagrebačkog Maksimira, u petak je na upotrebu predan i obnovljeni teren na kojemu će svoje prvoligaške utakmice igrati Lokomotiva i Rudeš.

Hrvatski nogometni savez u suradnji s Uefom pokrenuo je krajem prošle prvenstvene sezone projekt obnove i uređenja travnjaka, pri čemu su postavljene hibridne podloge - kombinacija prirodne i umjetne trave.