Dinamo protiv Fenerbahčea otvara europsku sezonu

Nogometaši Dinama večeras će na Maksimiru započeti svoj put u Europskoj ligi protiv turskog Fenerbahčea. Trener Modrih Nenad Bjelica svjestan je kvalitete turskog kluba, ali cilj je jasan - napraviti prvi korak i osvojiti tri boda.

Nismo još napravili ni prvi korak, želimo napraviti taj prvi korak i osvojiti tri boda, ali ni ta tri boda neće biti dovoljna. Imamo dobru momčad, koja je kompaktna, gladna uspjeha, s puno mladih igrača i iskusnih koji ih vode. Imamo i dobru atmosferu u gradu i odličnu u klubu. To su sve preduvjeti za proljeće u europskim natjecanjima. Ali moramo napraviti prvi korak, osvojiti tri boda. Morat ćemo dalje nastaviti raditi i u svakoj idućoj utakmici tražiti tri boda, rekao je Bjelica.

Vezni igrač Dinama Ivan Šunjić debitirat će u Europskoj ligi protiv Fenerbahčea, a za Dinamo je već odigrao 12 utakmica i Bjelica je zadovoljan njegovom igrom.

Sigurno da je to lijepo čuti, no na meni je da to opravdam svaki dan i svaki trening svojim pristupom. Da, sigurno je ovo najveća utakmica moje karijere. Spreman sam, nemam treme i jedva čekom da počne, rekao je Šunjić.

Šunjića posebno veseli veliki interes navijača za ovaj susret: Čuli smo da je zanimanje za utakmicom veliko, to je veliki motiv i dodatni impuls za nas. Pun Maksimir nas sve zajedno veseli.

Susret između Dinama i Fenerbahčea na rasporedu je u 21 sat.