Ćorić: Ovo ću pamtiti do kraja života!

Borna Ćorić slavio je u pet setova nad Francesom Tiafoeom i odveo Hrvatsku u finale Davis Cupa u kojemu će naši tenisači igrati treći put.

Ćorić donio Hrvatskoj finale Davis Cupa!


Publika je bila fantastična, da nije bilo nje, ne bih dobio. Bio sam 'down', lud, ali kada vidim sve ove ljude da su tako navijali za nas, znao sam da se moram boriti do kraja. Ovo ću pamtiti do kraja života, ništa se ne može mjeriti s ovim, toliko mi je draga ova pobjeda, izjavio je Ćorić nakon pobjede nad Tiafoeom za konačnih 3-2 protiv SAD-a u polufinalu Davis Cupa.

Sva sreća da je završilo ovako kako je završilo. Biti dvaput u finalu u zadnje tri godine stvarno je nevjerojatan rezultat, koji se možda malo i podcjenjuje. Mislim da smo zbilja super ekipa, pravi 'dream team', izjavio je hrvatski izbornik Željko Krajan.

U finalu će Hrvatska igrati u gostima kod Francuske. Dvoboj u Lilleu na rasporedu je od 23. do 25. studenog.

Bit će teško u finalu protiv Francuske, oni su jedna od najjačih reprezentacija, imaju stvarno dobar kadar igrača. Poklopilo se da kao i nogometaši igramo protiv Francuza, bit će to prilika za revanš, izjavio je sa smiješkom Marin Čilić.