Predsjednica na tribinama u Zadru: Nedostajalo je malo sreće

Nedostajalo je možda malo sreće, no naši su tenisači bili sjajni i apsolutno vjerujem u pobjedu hrvatske reprezentacije. Idemo u finale!, rekla je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović koja je s tribina bodrila hrvatski par Mate Pavić/Ivan Dodig u Zadru.

Nakon subotnje igre parova, tenisači SAD-a smanjili su na 2-1 u polufinalu Davis Cupa pa će odluka o plasmanu u finale ipak pasti u nedjelju.

Naši su sportaši među našim najboljim ambasadorima. Na sastanku skupine predsjednika iz Europske unije u Rigi svi su i dalje govorili o svjetskom srebru koje smo osvojili u Rusiji. Još se dive igri naših nogometaša, a vjerujem i da će prijenos ovih teniskih mečeva iz Zadra puno učiniti za promociju Hrvatske, hrvatskoga sporta, ali općenito talenta hrvatskih ljudi, istaknula je predsjednica te posebno pohvalila navijače u Zadru.

Atmosfera je bila uzavrela, navijači sjajni. Domaća atmosfera, dalmatinska uz pokoju pošalicu. Svi su disali kao jedno i zdušno navijali za Hrvatsku. To mi je tako drago vidjeti, istaknula je.