Dalić za HRT: Igramo s najjačim mogućim sastavom

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se gradu Elcheu, gdje će u utorak protiv domaćina Španjolske pokušati doći do prvih bodova na startu Lige nacija. Izbornik Zlatko Dalić za HRT podijelio je dojmove o novom izazovu dan uoči utakmice. 

Sutra je prva utakmica u Ligi nacija protiv nove Španjolske koja ima drugačiji stil nego što je imala prije. Novi izbornik, oni su sada malo brža momčad i agresivnija momčad. Igraju veći presing. Bit će nam jako teško, pogotovo jer su oni dobili prvu utakmicu u Engleskoj, imaju tri boda i sigurnost. Ali mi smo tu došli da igramo dobar nogomet, i kao uvijek, idemo pobijediti, rekao je Dalić.

Hrvatska u utakmicu ulazi u najboljem mogućem sastavu.

Nema nikakvih iznenađenja, igramo s najjačim mogućim sastavom. S tim da moramo biti bolji nego protiv Portugala, agresivniji i kompaktniji te bliže igraču. Protiv Portugala nije bilo loše, ali nije bilo ni najbolje. Neke stvari moramo popraviti jer kreće borba za bodove, kaže Dalić koji je rekao da će Domagoj Vida biti spreman nakon što je posljednju prijateljsku utakmicu protiv Portugala napustio zbog ozljede.

Svi su u redu, Vida se oporavio. Imao je tu ozljedu, ali on izdržava sve i spreman je za utakmicu, zaključio je.