Bjelica o vratarima: Meni to nije problem, to je luksuz

U prvom susretu završne runde kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka Dinamo je u Bernu odigrao 1:1 protiv švicarskog prvaka Young Boysa i odluka o putniku u elitno natjecanje 'Starog kontinenta' past će 28. kolovoza na stadionu Maksimir.

Nogometaši Dinama u ranim poslijepodnevnim satima u četvrtak vratili su se u Zagreb, a pred novinare je stao trener Modrih Nenad Bjelica.

Zadovoljan sam s rezultatom, mogao je biti bolji, no mogao je biti i gori. Trebalo nam je vremena da se adaptiramo na brzu podlogu, ali možemo biti zadovoljni. Nadamo se prolasku i to pred punim stadionom, rekao je između ostalog u Zračnoj luki Franjo Tuđman.

Bjelica je dobio pitanje i o vratarima. Sjajnu je predstavu u Bernu prikazao Danijel Zagorac te je sada u prednosti ispred Dominika Livakovića.

Meni to nije problem, meni je to luksuz. Livaković je reprezentavac, a Zagorac je u reprezentativnoj formi. Sigurno će Zagorac dobiti više minuta nego prošle sezone, na razini je vrhunskih golmana i tako tjera Livakovića da bude bolji. Bolje da imam dva odlična golmana nego nijednog
, zaključio je Bjelica.