Gavranović poznaje Young Boyse: Možemo im konkurirati

Dinamo je protiv Astane u uzrvatnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka poveo u 74. minuti kada je ubačaj Leovca sretno stigao na glavu Gavranovića, a ovaj je preciznim udarcem glavom svladao Erića. Tim golom Zagrepčani su samo potvrdili plasman u posljednje 4. pretkolo Lige prvaka.

Imali smo dobar rezultat iz prve utakmice, ali znali smo da moramo ući koncentrirano i paziti da ne dobijemo gol i u ovom susretu. Cijela je ekipa odradila jako dobar posao, nismo im pustili niti jednu šansu i sretni idemo dalje. Imali smo dva teška protivnika, sad nas čeka klub Young Boys. Prvo naravno imamo prvenstvo i idemo utakmicu po utakmicu. Zabijamo puno golova, imamo brojne šanse, igramo dobar nogomet i tako trebamo nastaviti, rekao je Mario Gavranović.

Dinamo će u 4. pretkolu igrati protiv švicarskog prvaka Young Boysa. Prva utakmica igrat će se 22. kolovoza u Bernu, dok je uzvrat 28. kolovoza u Zagrebu.

Poznajem švicarski klub koji nas čeka u play-off fazi, sve su bolji u zadnje vrijeme, dobro su startali ove sezone i bit će zanimljivo. Smatram da im možemo konkurirati. Ja strpljivo čekam svoje sljedeće prilike, jako sam sretan zbog svog pogotka. Atmosfera u ekipi je odlična; bila je dobra i prošle sezone, samo nismo imali tako širok kvalitetan kadar kao sada. Svatko tko dobije šansu, uvijek je iskoristi i to je ono najvažnije. Na nama je da radimo što bolje, za sada ide sve odlično, zaključio je Gavranović.