Poruke Vatrenih za Mandžukića: Mrgude moj, hvala ti na svemu

Drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (32) odlučio se oprostiti od dresa "vatrenih", objavljeno je u utorak na internetskom portalu HNS-a.

Nakon emotivnog Mandžukićevog pisma na Instagramu, mnogi hrvatski reprezentativci prisjetili su se zajedinčkih trenutaka i zahvalili mu na doprinosu u crveno-bijelom dresu.

Pajdo moj, žao mi je da si tako odlučio, ali znaš da sam uvijek uz tebe. Hvala ti na svemu, bile su prelijepe godine zajedno u kockastom dresu. Sve najbolje dalje i nadam se da se uskoro vidimo, napisao je Ivan Rakitić.


Mrgude moj, hvala ti na svemu, napisao je Šime Vrsaljko.

Mandžuka, teško te je opisati riječima. Hvala ti za sve ove godine... Igrač kojeg bi svaka momčad poželjela. Bila mi je čast igrati s tobom,jer nijedna statistika ne može pokazati koliko si značio hrvatskoj reprezentaciji. Svi tvoji sprintevi, oduzete lopte, dobiveni dueli i na kraju golovi kojima si nas vodio do velikih pobjeda. Bit ćeš zauvijek u našim sjećanjima i dio hrvatske nogometne povijesti, poručio je Vedran Ćorluka.

Nisam očekivao da ćeš reći zbogom, jer još imaš snage u sebi za toliko godina koliko si dao za reprezentaciju. Veliko zadovoljstvo mi je bilo igrati sa tobom, hvala ti na svemu ratniče, objavio je Dejan Lovren.