Dalić: Iza Mandžukića je iznimna reprezentativna karijera

Kada me Mario nazvao i obavijestio o svojoj odluci, naravno da mi je bilo žao što neće nastaviti igrati za reprezentaciju, no razumijem i apsolutno poštujem njegovu odluku, rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon još jednog oproštaja od dresa Vatrenih.

Oprostio se u velikom stilu, s tri gola u eliminacijskoj fazi Svjetskog prvenstva i srebrnom medaljom kao vrhuncem karijere, izjavio je Dalić zahvalivši Mandžukiću na doprinosu hrvatskoj reprezentaciji od koje se oprostio nakon 89 nastupa i 33 pogotka.

Hvala Mandži na svemu što je dao za reprezentaciju, iza njega je iznimna reprezentativna karijera. Vrhunski smo surađivali ovih deset mjeseci od kada sam izbornik i hvala mu na tomu. Sjajan je profesionalac i igrač, ne moram posebno ni govoriti koliki je obol dao našem uspjehu u Rusiji. Ne sumnjam da će, zajedno s Ćorlukom, ostati najvatreniji navijač Hrvatske, a želim mu svako dobro, puno uspjeha i zdravlja u nastavku klupske karijere, stoji u Dalićevoj izjavi objavljenoj na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.