Poljud pjevao Oliveru, Perišić i Kalinić na tribinama

Torcida je još jednom priredila veličanstvenu predstavu na punom Poljudu. Tribine su ovog puta nosile Bijele u dvoboju protiv rumunjske Steaue u prvoj utakmici trećega pretkola kvalifikacija za Europsku ligu. Iako navijači Hajduka nisu vidjeli pogodak na Poljudu, bio je to susret za pamćenje.

Torcida je susret otvorila tako da su navijači na sjevernoj tribini podignuli papire u bojama zastave Vatikana i hrvatske trobojnice uz zastavu s likom Blažene Djevice Marije.

Odali su počast navijači Hajduka pjevaču Oliveru Dragojeviću, koji je nedavno umro u 71. godini života. Upravo su u 71. minuti susreta podignuli zastavu s njegovim likom citirajući njegove riječi kojima je objasnio zašto nije pjevao u Srbiji nakon agresije: Nema novaca za koje bih pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Dodala je Torcida i pozdrav: Kapetane, mirno more, a pritom su pjevali njegovu Hajdučku.

Na Poljudu su sinoć bili i hrvatski reprezentativci, srebrni sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, Ivan Perišić i Lovre Kalinić.