[VIDEO] Braća Sinković: Presretni smo, ali možemo mi to i bolje

Mislim da može to još puno bolje, ali zlato je tu, rekao je Martin Sinković nakon što su on i njegov brat Valent osvojili zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Europskom prvenstvu u Glasgowu.

Francuzi su bili brži u prvom dijelu, a Srbi i Rumunji su nas vodili što nije bio slučaj u polufinalu. Mislim da nismo dobro odveslali taj prvi dio i na tome moramo raditi za Svjetsko prvenstvo. Ipak, tu je prva velika medalja u dvojcu što je velika stvar. Nadam se da će tako biti i na Svjetskom, rekao je Martin.

Kako je brat i rekao, nismo krenuli najbolje u ovu trku, ali borili smo se i išli do kraja na glavu i na kraju uspjeli pobijediti. Što je i najvažnije, rekao je Valent.

Bez obzira na samokritiku, Sinkovići su presretni sa zlatom, a kad se vrate u Hrvatsku odmah kreću pripreme za Svjetsko prvenstvo koje počinje 9. rujna.

Sad imamo tri dana odmora, a onda kreću pripreme za Svjetsko na Peruću, rekao je Martin, a Valent je dodao: Moramo ispraviti neke greškice ako želimo biti svjetski prvaci. Tako da nam sad slijedi ono najteže, pripreme. Idemo s guštom to odraditi. Čamac stvarno bolje ide, a idemo još to poboljšati i biti spremni za Svjetsko.