Slavonski Brod dočekao Mandžu; Omiš Perišića

Nakon neopisivog dočeka u Zagrebu u ponedjeljak, sinoć je bila ludnica u mnogim gradovima diljem zemlje. Večeras, kako se ovih dana popularno kaže, "gore" Slavonski Brod i Omiš koji dočekuju svoje junake Mandžukića i Perišića.


Mandžu dočekalo 40.000 sugrađana

Slavonski Brod je dočekao Marija Mandžukića na prepunom Trgu Ivane Brlić Mažuranić uz bogat zabavni program. Gradonačelnik Mirko Duspara uručio mu je Povelju počasnog građanina, a od Mandže je na poklon dobio hrvatski dres. Brojni navijači već oko 14.30 su se počeli okupljati oko pozornice kako bi iz prvih redova mogli pozdraviti svog idola. Program na Korzu je počeo u 17 sati, a Marijo je došao oko 19 sati gdje ga je čekalo 40.000 sugrađana.

Mandžo je na pozornicu pozvao Miroslava Škoru s kojim je zapjevao 'Ne dirajte mi ravnicu'.


Perišiću dres od 8 metara

Ivana Perišića
je u njegovu rodnu Omišu dočekalo oko 20.000 sugrađana, a s njim u društvu bio je i kolega iz reprezentacije Ante Rebić. Do omiškog Parka hrvatskih branitelja, koji se nalazi tik uz more, Perišić i Rebić su uplovili brodicom, a u moru je bilo usidreno mnoštvo brodica i jahti s kojih su brojni građani pratitli njihov doček.


View this post on Instagram

#Omis :)

A post shared by Ante Rebic (@_anterebic) on
Uslijedio je zabavni program u kojem su sudjelovali Peršić i Rebić, pjevali su, između ostalog, "Nije u šoldima sve". Kasnije im se pridružio i Željko Bebek koji je bio na svom brodu u luci. Rekao je kako za njega nema veće časti nego pjevati u Omišu na dočeku "Vatrenih". Ante Rebić je u kratkom obraćanju zahvalio nazočnima što su u tolikom broju došli podržati svojeg Omišanina Perišića.

Iz tvornice rublja 'Galeb' poručili su kako su mu pripremili posebno iznenađenje dugo 8 metara - dres na kvadratiće s njegovim brojem 4 koji se viori s tvrđave Mirabela: