Nastavljaju se dočeci Vatrenih: Perišić u Omišu, Mandžukić u Slavonskom Brodu

Nastavljaju se dočeci Vatrenih po gradovima diljem Hrvatske. Danas Omiš priprema doček za svog Ivana Perišića, a Slavonski Brod za svog Marija Mandžukića.

Ivan Perišić će pred svoje Omišane izaći oko 19 sati, a Mandžukić će se popeti na glavnu pozornicu u Brodu oko 17 sati.

Jučer su svoje sugrađane dočekali Split, Zadar, Varaždin, Imotski, Karlovac i Donji Miholjac koji je dočekao svog Domagoja Vidu.

Bez vas ne bi bilo ovoga, uživajte u ovome trenutku i nadam se da se svi sretni i ponosni na nas, poručio je navijačima Vida.

Split je dočekao nogometne reprezentativce iz svoje županije Lovru Kalinića, Ivana Strinića, Filipa Bradarića, Ivana Perišića i Antu Rebića. Fešta se nastavila u Imotskom gdje je također priređena fešta za Antu Rebića, a pridružili su mu se i ostala četvorica Vatenih.

Doček s kopna, mora i iz zraka priredili su Zadrani svojoj zadarskoj dici, Vatrenima Luki Modriću, Šimi Vrsaljku, Danijelu Subašiću i Dominiku Livakoviću.

Dejana Lovrena u Karlovcu je dočekalo više stotina građana. 

Znam od kuda sam došao, to nikada neću zaboraviti. Karlovac je prvi grad koji me prihvatio, u kojem sam se osjetio kod kuće i u srcu mi je. A sve ovo je nestvarno, vi ljudi ste predivni, srce mi je puno i dirnuli ste me, rekao je Lovren.

Veličanstven doček izborniku Zlatku Daliću i dijelu stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije priređen je u Varaždinu.

Dalić je pri dolasku na pozornicu nakon ovacija tisuća Varaždinaca poručio: Volim i ja sve vas!