Dolazak Ante Rebića i četvorice Vatrenih bacio Imotski u ekstazu

Ljudi iz cijele Imotske krajine, iz susjedne Hercegovine, Makarske, Vrgorca, čak i iz Splita dočekali su u utorak navečer na središnjem imotskom trgu Antu Rebića i njegove suigrače Lovru Kalinića, Ivana Perišića, Ivana Strinića i Filipa Bradarića.

Znalo se da će doći Rebić, ali je imotski gradonačelnik Ivan Budalić doveo i ostalu četvoricu srebrnih Vatrenih, pa je Imotski bacio u ekstazu, piše Slobodna Dalmacija i navodi kako je teško riječima opisati atmosferu s tisućama upaljenih mobitela, skandiranjem, bakljama i bengalkama. 

Petorica srebrnih nogometaša, kojima je par sati prije skandirala prepuna splitska Riva, pred razdraganu su imotsku publiku izašla iza 22 sata. Imoćani, posebno mladi, na tisuće njih, razdragani, raspjevani u predivnoj i nezaboravnoj ljetnoj noći. Slike za pamćenje, koje Imoćani nikada zaboraviti neće.

Strinića, koji je slavio 31. rođendan, gradonačelnik je darovao Imotskom tortom, Ante Rebić pjevao je kao da je na Splitskom festivalu, Bradarić i Perišić ostali su bez glasa...

Ovako vam je u mom Imotskom, dobacio im je Rebić, koji nije skidao osmjeh s lica. Vidjelo se da mu je upravo doček u rodnom gradu poseban, piše Slobodna.