Ćosić u Temi dana: Igrači su konačno dobili trenera kojem vjeruju

Gost današnje Teme dane bio je sportski komentator HRT-a Drago Ćosić koji je govorio o nastupu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, ali i o dočeku u Zagrebu.

Najveće dostignuće ove reprezentacije je to da smo konačno vratili reprezentaciju navijačima. Zlatko Dalić je napravio nevjerojatne stvari s obzirom da je samo devet mjeseci na klupi reprezentacije. To je podjednako veliko dostignuće kao što su finale i Modrićeva zlatna lopta, rekao je Ćosić.   

Igrači su konačno dobili trenera kojem vjeruju. Trenera prijatelja, ali istovremenu trenera koji je znao podvući crtu kad nešto nije funkcioniralo kao što je bio slučaj s Nikolom Kalinićom, objasnio je Ćosić koji je pohvalio Dalićevu dostupnost javnosti i novinarima. Hrvatska radiotelevizija je svakodnevno pratila Svjetsko prvenstvo i impresivna gledanost je bilo kod svih emisija Zabivake i prijenosa utakmica.

Napravili smo sjajne stvari. Ova kuća ima vrhunskih profesionalaca i kad skupi sve glave na jednom mjestu može napraviti čudesne stvari. Odradili smo nevjerojatan posao i ponosan što sam bio na čelu te ekipe ljudi, zaključio je.