Sportaši uz nogometaše: Naprijed Vatreni, naprijed Hrvatska!

Hrvatski su sportaši ujedinjeni u podršci Vatrenima. Kao tijekom cijelog Svjetskog prvenstva, tako su i uoči finala putem društvenih mreža pružili podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Ajmo legende, ponosni smo na vas. Idemo do kraja, poručio je Marin Čilić u videu podrške koji je objavio Hrvatski teniski savez. Laganih 2:0, bez puno stresa, zaželio je Borna Ćorić.  

Kidate nam živce, ali neka - svi smo uz vas. Bez obzira na rezultat u nedjelju, vi ste naši svjetski pobjednici. Sretno, poručio je izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan.Najbolja hrvatska visašica Blanka Vlašić poručila je: Idemo do kraja.


Podršku Vatrenima uputila je i Sandra Perković. Najbolja hrvatska sportašica prisjetila se događaja iz 2013.: Ostavila sam srce i dušu na Lužnjiki stadionu i osvojila svoj prvi svjetski naslov. Neka se povijest ponovi!


Gimnastičar Robert Seligman također je snimio poruku našim nogometašima: Vatreni dosad ste nas učinili neopisivo ponosnima. U zasluženom finalu igrajte onako kako vi znate. Cijela Hrvatska je uz vas. Naprijed Vatreni, naprijed Hrvatska!Puno sreće Vatrenima su poželjeli i naši rukometaši. Vratar Filip Ivić zavijorio je hrvatsku zastavu na Kornatima, a uz obalu će finale pratiti i Manuel Štrlek: Cijela Hrvatska je ponosna na vas, uživajte u svom uspjehu!