Odlična vijest iz Moskve: Svi Vatreni odradili posljednji trening

Iz Moskve jako ohrabrujuće vijesti uoči velikog finala, hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening u punom sastavu.

Naime, jučerašnji trening propustila su čak petorica nogometaša, pa se učinilo da bi nagomilani umor i brojne sitne ozljede napokon, na zadnjem koraku, mogli uzeti danak.

Jučerašnji trening su propustili Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Ivan Strinić, Ivan Perišić i Dejan Lovren. No, danas su se svi pojavili na terenu.

Možda i zato što je izbornik Dalić poručio kako njegovi igrači više nemaju što trenirati: Mi više nemamo zašto trenirati. Potrebniji su nam odmor i relaksacija. Imamo sitnih problema, ali se nadam da ćemo to riješiti. Nisam, zabrinut jer imamo dobru klupu i igrače koji jedva čekaju nastupiti, kazao je hrvatski srateg uoči treninga.

Ssitni problemi ponajviše se odnose na Ivana Perišića, koji ima problem s bedrenim mišićem, te Ivana Strinića koji ima hematom.

Perišić bi trebao biti spreman do sutrašnjeg ogleda, dok bi Strinić mogao preseliti na klupu. Strinić je nastupio na pet utakmica na ovom prvnstvu, no u sve tri utakmice drugog kruga Dalić ga je mijenjao zbog umora i ozljede, pa se vrlo lako može dogoditi da će u nedjelju od prve minute startati Josip Pivarić, koji je u Rusiji skupio četiri nastupa i 201 minutu na terenu.