Sportaši čestitaju Vatrenima: Neopisivo! Samo nebo je granica!

Neopisivo! Finale, dolazimo, napisao je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na Instagram profilu nakon plasmana Hrvatske u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Podijelio je i sliku atmosfere u kojoj je pratio polufinalni dvoboj s Englezima. Utakmicu je gledao kod kuće s veselim društvom.

Vatreni su oduševili i Bornu Ćorića: Kako se zemlja od 4 milijuna stanovnika može plasirati u finale Svjetskoga prvenstva? Samo Hrvatska, ponosan sam što sam Hrvat!


Veliki navijači hrvatske nogometne reprezentacije Valent i Martin Sinković na Instagram profilu su objavili sliku slavlja naše reprezentacije i napisali: Ima jedna zemlja mala, sada svatko za nju zna!

Kakvi dolasci kući! Trofej Julesa Rimeta ide tamo gdje nikad nije bio. Samo nebo je granica!!! Čestitke Vatreni!, objavio je Hrvatski rukometni savez.


Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić čestitala je Vatrenima i izborniku Zlatku Daliću.

Teško je pronaći riječi kojima bi se opisao ovaj uspjeh, to je stvarno neopisiv ponos i sreća! Hvala vam što ste ispunili svoje, ali i snove svih nas koji sudjelujemo pasivno, navijajući, i svjedočimo najvećem uspjehu hrvatskog nogometa, rekla je Kostelić pa poručila: Želim vam puno sreće protiv Francuske u nedjelju, ali vi ste već i ovime ostvarili nešto što ćete i vi, a i mi svi, zauvijek pamtiti, i zato vam želim da uživate u svakom trenutku još jedne veličanstvene utakmice koja vas čeka.


Čestitkama se pridružuje i Hrvatski olimpijski odbor: Dragi naši vatreni, riječima je teško opisiv vaš najnoviji pothvat. Prolaskom u finale Mundijala u Rusiji definitivno ispisujete povijest hrvatskog sporta. Svim nogometašima, izborniku Daliću i dužnosnicima HNS-a od srca čestitamo jedan od najvećih dometa hrvatskog sporta svih vremena, uz želju da Hrvatska ne ostane pred vratima raja nego - da ode do kraja!