Vatreni proslavili uz Grdovića, orilo se "Nije u šoldima sve"

Povijesni plasman u finale Svjetskog prvenstva hrvatski reprezentativci su burno proslavili u svom hotelu, a glavna zvijezda proslave bio je pjevač Mladen Grdović.

Nije u šoldima sve, orilo se hotelom Swissotel Krasnye Holmy u kojem je smještena reprezentacija.

Kao što su i najavili hrvatski reprezentativci su na proslavu ulaska u finale pozvali Mladena Grdovića koji je napravio 'show'.


Dio slavljeničke atmosfere koja je vladala u hotelu otkrio je izbornik Zlatko Dalić objavivši video na svom Instagram profilu.

Grdović se odjeven u hrvatski dres popeo na stol s gitarom i poveo pjesmu. Odmah su mu se priključili njegovi Zadrani Šime Vrsaljko i Danijel Subašić, a potom i ostatak ekipe. Pjevalo se Kome bi šumilo te Marjane, Marjane, Moja domovina...

Slavilo se i na putu do hotela, a dokapetan hrvatske vrste Vedran Ćorluka je na svom Instagram profilu napisao "Tradicija se nastavlja" objavivši dijelić atmosfere iz 'najsretnijeg autobusa na svijetu'.


Nakon nevjerojatnog uspjeha hrvatski nogometaši u četvrtak imaju dan odmora, a u petak kreću s pripremama za veliko finale protiv Francuske koje će ponovo biti na stadionu Lužnjiki u nedjelju u 16 sati po hrvatskom vremenu.