Hrvatski sportaši uz Vatrene: Večeras svim srcem uz vas

Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju večeras će, kao i tijekom cijelog Svjetskog prvenstva u Rusiji, navijati brojni hrvatski sportaši. Na društvenim su im mrežama uputili riječi potpore i poručuju: Idemo Hrvatska!

Sretno Vatreni, uvijek smo uz vas. Mi smo na Svjetskom kupu u Lucerneu i gledamo i navijamo. Po pobjedu!, poručili su olimpijski prvaci braća Valent i Martin Sinković.


Vjerujem u nas, napisao je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić na Instagram profilu.

Puno sreće Vatrenima je zaželjela i Blanka Vlašić, a uz naše reprezentativce bit će i hrvatski rukometaši. Večeras svim srcem uz vas, napisao je na Instagram profilu Domagoj Duvnjak. Njegov suigrač Igor Karačić bio je originalniji. Vatrenima je otpjevao pjesmu Bili cvitak od Jure Stublića i grupe Film uz pitanje: Spremni? i dodatnu napomenu #neznampjevatialinemaveze #nezamjerajte.


Naravno, početak utakmice ne mogu dočekati ni domaći nogometaši. Tako su iz NK Rijeke poručili na Twitter profilu: Srijeda će biti povijesni dan za hrvatski nogomet, na rasporedu je ogled polufinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske u Moskvi (20 sati). HNS, može jedna pobjeda bez trganja živaca? Sretno Vatreni.

Željama za što bolji uspjeh pridružili su se i Osijek, Dinamo, Istra 1961...