Vrsaljko upitan za polufinale s Englezima

Dva dana ostala su do polufinalnog ogleda Hrvatske i Engleske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić u dvoboju s Gordim Albionom mogao bi biti bez sjajnog braniča Šime Vrsaljka.

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon još jedne velike pobjede na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, priprema se za polufinale SP-a u Moskvi, gdje će se 11. srpnja na stadionu Lužnjiki boriti protiv Engleske.

Vatreni će danas i sutra odraditi po jedan trening, a malu glavoblju izborniku Daliću zadaje ozljeda koljena Šime Vrsaljka, koji je upitan za ogled s Englezima. Još nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna, a više informacija doznat ćemo tijekom dana nakon dodatnih pregleda.

Probleme imaju svi, ali nećemo stvarati probleme sada kada smo došli u Moskvu. Ovo nam je svima bio san, to nam daje dodatnu snagu i energiju, izjavio je Dalić.

Dobra je vijest da je Fifinu suspenziju od dvije utakmice zbog političke poruke izbjegao strijelac drugog pogotka protiv Rusije Domagoj Vida, koji je na kraju od krovne svjetske federacije dobio samo upozorenje i igrat će protiv Engleske.