[VIDEO] Ludnica u svlačionici Vatrenih

Još satima nakon dramatične pobjede hrvatske reprezentacije u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Rusiji, na stadionu Fišt je odjekivala hrvatska pjesma.

Vatreni su plasman u polufinale World Cupa proslavili burno i žestoko. Pjevalo se, skakalo se, ludovalo u svakom kutku svlačionice.

Zovi, samo zovi, svi će sokolovi za te život dati, orilo se našom svlačionicom. Pjevale su se Čavoglave, Domovina, Sude mi, Lijepa li si, Grdovićevi hitovi....
Hrvatski nogometni junaci su si dali oduška nakon što su Vatreni nakon 20 godina čekanja ponovo izborili plasman u polufinale World Cupa.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon pobjede hrvatske reprezentacije posjetila je igrače u svlačionici i proslavila ulazak u polufinale s njima.

Ovo je bilo za cijelu naciju, volimo sve zakomplicirati, ali na kraju smo zaslužili pobjedu, rekao je Dejan Lovren nakon još jedne sjajne predstave.

Sada trebamo iskoristiti to što smo rasterećeni. Moramo pokazati da možemo bolje, sada nemamo što izgubiti, dodao je Lovren.

Odličnu predstavu pružio je i Mario Mandžukić koji je asistirao Kramariću za prvi pogodak hrvatske vrste.

Bilo je teško i znali smo da će biti teško. Ali što nas briga, u polufinalu smo. Zaslužili smo svojim odnosom na terenu, zalaganjem i igrom, kazao je Mandžukić dodavši kako mu 'stomak još uvijek kida' zbog izvođenja jedanaesteraca i nove drame.

I protiv Danske je bilo tako i danas, bilo je mnogo nervoze, ali nema veze, mi smo u polufinalu i neka slavi cijela Hrvatska,
poručio je napadač Juventusa.

Na pitanje odakle mu snaga da 120 minuta juri terenom, Mandžo se samo nasmijao.
Nemam pojma. Sjećam se da je jedan stručnjak prije prvenstva kazao da to nije onaj stari Mandžukić. Slažem se s njim. Ovo je neki još bolji Mandžukić. Nemam pojma odakle mi snage, dajem sve od sebe za ekipu.

Mandžukić je istaknuo kako Vatreni sada mogu do kraja.

Kada smo već došli do ovdje normalno je da želimo otići do kraja. Vjerujte da ćemo dati i zadnju kap znoja. Ako možda nećemo uspjeti, nitko nam neće moći zamjeriti, ali spremni smo dati sve od sebe. Svi mi, rekao je Mandžukić.