Samovojska: Rakitić, volim te; Prosinečki: Sad je sve moguće!

Hrvatska je nakon 7305 dana u polufinalu Svjetskog prvenstva! Analizirali smo uspjeh u emisiji Zabivaka s Prosinečkim, Samovojskom i Jeličićem.

Možemo pričati o lošoj igri i taktici, ali kad si u polufinalu nema ništa ljepše. Rezultat je tu, kaže Robert Prosinečki.

Nemam riječi, kad si nakon toliko truda u polufinalu to je najljepše. Imaju opet pet dana odmora. Sad nemamo šta izgubiti, sad igramo s Engleskom, sad treba uživati. Kad si u ovakoj euforiji sve je moguće. Mislim da je moguće da prvi put u povijesti hrvatskog nogometa odemo u finale, dodao je Prosinečki.


Čestitam našim igračima i navijačima koji su izdržali ovaj triler nad trilerima. Rakitić, volim te. Akinfejev je znao kako je pucao Schmeichelu, ali Raketa je čekao do zadnje sekunde, a ovaj, misleći da će promijeniti, krenuo u drugi put, dodao je Anton Samovojska.

Kroz ovog izbornika napokon su igrači dobili tu homogenost i uz malo sreće, koja nas je nagradila na kraju, mi smo u polufinalu, a sigurno ćemo protiv Engleza izgledati puno bolje, kaže Joško Jeličić.

Pogledajte cijelu analizu u videu!