Samovojska: Ovo je bilo briljantno; Jeličić: Postali smo prava momčad

Nakon velike pobjede Vatrenih u emisiji Zabivaka Anton Samovojska, Robert Prosinečki, Joško Jeličić i Mateo Beusan analizirali su utakmicu Hrvatska - Argentina.

Moramo biti presretni i sad nas očekuje treća utakmica. Bez euforije, bez prevelike euforije. Super, u drugom smo krugu, ali ako želimo daleko dogurati bit će još puno utakmica, rekao je Prosinečki.

Već godinama pričamo za ovu generaciju da ima nešto veliko. Trebalo je možda ovako nešto da to postanemo to. Možda je odlazak Kalinića dobro utjecao, nikad ne znaš kako te stvari djeluju. Oni su sad prava ekipa i samo trebaju nastaviti, dodao je.

Mi smo napokon postali momčad, natjecateljska momčad, stabilni smo i kontroliramo posjed. Koristili smo sve ono što nam je Argentina ponudila. Svi igrali su bili kao jedno tijelo. Daliću, ti si čudo, svaka čast, svi potezi na mjestu, kaže Jeličić.

Kad je naših sedma igrača krenulo kad Argentinci nisu htjeli izbaciti loptu, ma ja sam guštao, pokazali su da su prave muškarčine, dodao je Jeličić.

Ovo je bilo briljantno. Najsimboličniji trenutak, treći gol kao na malom nogometu, bio je to pogodak poniženja, dodao je Anton Samovojska.