Griezmann potpisao s Atleticom do 2023.

Francuski napadač Antoine Griezmann potpisao je novi ugovor s Atlético Madridom do 2023. godine unatoč jakom interesu kojeg je za njega pokazivala Barcelona, objavio je madridski klub dodavši da je ujedno produljio ugovor i s francuskim braničem Lucasom Hernandezom do 2024.

Antoine Griezmann je produljio svoj ugovor na još jednu godinu, do 30. lipnja 2023. godine, stoji u priopćenju Atlética u kojem je navedeno i da je ugovor potpisan u kampu francuske reprezentacije na SP u Rusiji blizu Moskve. Prethodni ugovor je Francuza vezao za Atletico do 2022. godine.

Kako nagađaju španjolski mediji Griezmannova plaća u Atleticu, u kojem igra od 2014. godine, iznosi nešto više od 20 milijuna eura godišnje.

Nakon što se tjednima pisalo o eventualnom prelasku Griezmanna u Barcelonu, zvijezda francuske reprezentacije je konačnu odluku o ostanku u Madridu donijela prošli tjedan, dva dana prije prve utakmice protiv Australije (2:1 za Francusku).

S plaćom od 20 milijuna eura, Grizi nije daleko od plaće koju navodno dobiva Cristiano Ronaldo u Realu (oko 23 milijuna eura bez nagrada), dok puno veće plaće imaju Lionel Messi (više od 40 milijuna eura) i Neymar (oko 35 milijuna eura.