Mandžukić: Motiva ne manjka, a drago mi je za Kramarića

Hrvatski nogometni reprezentativci Mario Mandžukić i Danijel Subašić održali su konferenciju za novinare u kojoj su najavili susret s Nigerijom u subotu u 21 sat.

Sve je dobro, na visokom nivou, imamo sve što nam treba, kamp je odličan, hotel također, kao i teren na kojem treniramo. Motiva nam ne manjka, umor nije problem, ovo je SP, igramo za Hrvatsku, započeo je Mario Mandžukić u pozitivnom tonu.

Većeg motiva nema. Imamo dobru momčad i dobre pojedince, prvi je cilj proći grupu i smatramo da smo sposobni to ostvariti, kasnije je sve moguće, dodao je Mandžukić.

Kometnirao je napadač Juventusa i igru Andreja Kramarića.

Naravno da mi je drago za sve naše igrače kad dobro igraju jer svi imamo koristi od toga. Isto je i s Andrejem. Drago mi je da je Andrej u formi i da zabija. Hrvatska sigurno ima dobru budućnost, rekao je Mandžo.

Pohvalio je Mario i izbornika Dalića: Puno nam je pomogao i sad smo ovdje s njim. Najbolje će nas znati pripremiti za Nigeriju. Izgradio je dobar odnos s igračima i svima je drago da o svemu mogu porazgovarati s njim.

Prvi golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić također je bio dobro raspoložen. Na pitanje o Nigeriji Subašić je rekao kako su jako brzi i neugodni.

Bit će teško. Brza su momčad. Igraju drugačije nego što se igra u Europi, ali moramo odgovoriti na travnjaku i uzeti sva tri boda, kazao je vratar pa se osvrnuo na ozljedu zbog koje je napustio utakmicu sa Senegalom.

To je iza mene. Sve će biti u redu. Riječ je o manjim problemima koji traju mjesec i pol dana. No, treniram normalno i jedva čekam utakmicu, kazao je Subašić.