Luka Modrić: Želim veliki rezultat s reprezentacijom

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić šestu godinu uzastopce proglašen je najboljim hrvatskim nogometašem u izboru Hrvatske udruge Nogometni sindikat (HUNS).

Veliko zadovoljstvo je šesti put dobiti ovu nagradu. Za mene je ovo posebna nagrada jer je dijele igrači i treneri, rekao je Modrić.

Hrvatski 'maestro' je ove sezone u dresu Real Madrida četvrti put osvojio Ligu prvaka pri čemu treći put u nizu.

Sezona je bila teška i duga. U prvenstvu i u kupu nismo uspjeli, ali smo osvojili za Real najvažniji trofej i to treći put uzastopce. Bit će to jako teško nadmašiti. Sretan sam i ponosan što sam dio tako veliko kluba, dodao je Modrić.

Priznao je kako ne broji priznanja koja je do sada dobio u karijeri, niti kojih ima više pojedinačnih nagrada ili klupskih trofeja.

Ne brojim nagrade. Individualna priznanja su lijepa jer su nagrade za sav trud i rad. Uvijek ih je lijepo dobiti, rekao je Luka dodavši sa smiješkom: Ali ipak su mu draži kolektivni trofeji.

Do sada ih je u karijeri osvojio 20, čak 14 u dresu Real Madrida i šest u dresu zagrebačkog Dinama. Sada se nada i velikom rezultatu u dresu hrvatske reprezentacije.

Veliki rezultat s reprezentacijom je jedina stvar koju bih još želio napraviti, poručio je Modrić dodavši: Uoči svakog natjecanja velika su očekivanja. Naš prvi cilj je proći skupinu jer nam to nije uspjelo od 1998. godine. No vjerujem kako ćemo to uspjeti u Rusiji.

Modrić je dodao kako će važan faktor u 'ruskoj avanturi' biti i sreća.

Sreća je važna, igra veliku ulogu. Nadamo se kako ćemo je našim igrama i ponašanjem zaslužiti, poručio je najbolji hrvatski nogometaš.