Pavlović iz PPD-a u Bundesligu: Hvala Zagrebu

Hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Pavlović više nije igrač PPD Zagreba. Nakon četiri sezone u PPD-u karijeru nastavlja u njemačkom Melsungenu s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.

Pavlović je imao važeći ugovor s PPD-om do ljeta 2019., no sve tri strane našle su zajednički jezik te je dogovoren prelazak ovog 25-godišnjeg rukometaša u redove njemačkog prvoligaša MT Melsungena, gdje će svlačionicu dijeliti s reprezentativnim kolegom Marinom Marićem.

Domagoj Pavlović karijeru je počeo u Ivanić Gradu, a nastupao je i za MRK Dugo Selo te Dubravu iz čijih je redova kao finalist Kupa 2014. pojačao snage PPD Zagreba.

U tjednu prije potpisa ugovora Pavlović je uvršten u najbolju sedmorku 7. Final Foura regionalne SEHA lige.

Sretan sam što ću dobiti priliku zaigrati u najjačoj ligi na svijetu. Oduvijek mi je bila želja otići u Bundesligu i dobiti jasniju sliku o tome koliko rukometno vrijedim. Zagrebu želim zahvaliti na predivne četiri godine provedene ovdje i suigračima želim sve najbolje u sljedećoj sezoni, rekao je Pavlović.

Domagoju želimo svu sreću u nastavku karijere. Sjajan je igrač i odlična osoba i zaslužuje priliku zaigrati među najboljima. Kod nas je pokazao veliki profesionalizam i ostat će zapamćen kao igrač koji se nikada nije štedio  i koji se uvijek bezrezervno davao za klub bez obzira o kojem je natjecanju ili utakmici bila riječ, izjavio je glavni menadžer PPD-a Božidar Jović.