Azimov: Hrvatska može do polufinala u Rusiji

Hrvatski nogometni savez, Veleposlanstvo Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj i Grad Zagreb povodom skorašnjeg nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji organizirali su u Cafe de Paris druženje za navijače koji mogu dobiti potrebne informacije za SP.

Neka dugo živi hrvatsko-rusko prijateljstvo. Siguran sam da ćete uživati u našoj zemlji. Vjerujem u uspjeh hrvatske reprezentacije na SP-u u Rusiji, možete do polufinala, rekao je veleposlanik Rusije u Hrvatskoj Anvar Azimov.

Osim Azimova navijačima su se obratili predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Možda nam je gospodin Azimov malo natovario vreću cementa s tim polufinalom, ali vjerujem u dobar rezultat. Najvažnije je proći skupinu. Napravili su možda i najbolje stadione na svijetu i mislim da će sve biti u najboljem redu, rekao je Šuker  koji je zajedno s Azimovim i gradonačelnikom Bandićem popio jednu votku poželjevši jedan drugom sreću.

Sve ulaznice za utakmice Hrvatske reprezentacije u Rusiji su rasprodane, a sutra počinje zadnji krug prodaje onih karata koje su kupci vratili. Hrvatska je u skupini D SP-a s Argentinom, Islandom i Nigerijom, a prvu utakmicu igra 16. lipnja protiv Nigerije.