Ćorić: Kukuškin kao da mi čita misli; Krajan: Mektić i Dodig u paru

Borna Ćorić odlično je počeo dvoboj s Mihailom Kukuškinom, ali na kraju je izgubio treći put u tri susreta s iskusnim Kazahstancem.

Početkom prvog seta i drugi sam igrao stvarno dobro, izvukao mi se, imao sam dva puta break u drugom setu, malo mi se tu provukao, ali onda sam stvarno ostao bez šanse, rekao je Ćorić.

Malo sam pao fizički, malo mentalno, osjetio sam da ga više ne mogu probiti tako lagano, kao da je svaki put znao što ću odigrati. Bili su vrlo slični mečevi, uvijek se osjećam kao da on zna što ću igrati, kao da nemam rješenja. Bila su vrlo slična sva tri meča s njim, dodatno je objasnio pad u igri Ćorić.

Napravili smo koliko smo mogli, više nije išlo. Borna je imao kontrolu, set i break, ni to nije bilo lako, u drugom setu je napravio par laganih greški, poslije se Borna morao boriti, imao je nakupljenog umora, znamo da je azdnji došao iz Amerike i nije mu bilo lako, kaže izbornik Željko Krajan.

Da li je razlog proaza umor zbog putovanja iz SAD-a?

Iskreno ne bih trebao tražiti razlog u tome, danas je bio bolji, nisam imao nikakvih rješenja, da li je bio 'jet-leg' ili nešto drugo, ne znam, vidjet ću poslije, odgovorio je Borna.

Namučio je nedavno Federera, a sad je izgubio od Kukuškina...

To je tenis, znam da ljudi očekuju da bi danas trebao dobiti 6:2, 6:2, 6:2, ali ne ide to tako. Osjećao sam se dobro set-dva, onda sam malo pao, on je počeo igrati bolje i to je bilo to.

Za kraj je izbornik Krajan najavio sutrašnji dvoboj parova, gdje, kako kaže, ne namjerava mijenjati nominiranu kombinaciju Mektić - Dodig.

Ne mislim ništa mijenjati, trenirali su zajedno cijeli tjedan, mislim da nema razloga mijenjati i stavljati Marina sutra, barem zasad, zaključio je Krajan.