Suknu operirano srce: Oporavlja se dobro, u Hrvatskoj za dva tjedna

Kapetanu hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandru Suknu je u Ohiju u SAD-u operirano srce. Sukna je u Clevelandu operirao jedan od najboljih svjetskih kardiokirurga dr. Nicholas Smedira, a hrvatski vaterpolist dobro se oporavlja i trebao bi doputovati u domovinu za dva tjedna.

Liječnici se nadaju i vjeruju da će se Sukno potpuno oporaviti i vratiti vrhunskom sportu.

Ovim putem se HVS zahvaljuje dr. Tomislavu Mihaljeviću voditelju Cleveland klinike na svesrdnoj pomoći oko organizacije i liječenja Sandra Sukna.  Isto tako velika zahvala Hrvatskom olimpijskom odboru i Zdravstvenoj komisiji HOO na pomoći oko organizacije puta, smještaja i njegova liječenja. O tijeku daljnjeg liječenja i rehabilitaciji kapetana Hrvatske vaterpolo reprezentacije izvijestit ćemo vas nakon njegovog povratka u Hrvatsku, stoji u priopćenju Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Sukno je prošlog ljeta predvodio hrvatsku reprezentaciju do zlatne medalje na svjetskom prvenstvu u Mađarskoj, no u listopadu su stigle šokantne vijesti da ima problema sa srcem. Pregled kod poznatog kardiologa u Rimu Paola Zeppillija te je dijagnoze potvrdio, a hrvatskom vaterpolistu bio je upitan i nastavak karijere. Sada je Sukno operiran, a nakon rehabilitacije bit će poznato i hoće li i gdje nastaviti karijeru.