Dalić na Gripama dočekan burnim pljeskom: Imam viziju za SP

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić izjavio je u utorak kako ima viziju sastava za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali da je još rano govoriti o popisu igrača koje će pozvati u reprezentaciju za to natjecanje.

Imam u svojoj glavi viziju što hoću i kako hoću, ali sve to ću provjeriti u sljedećih šest mjeseci koliko je ostalo do Svjetskog prvenstva, rekao je Dalić novinarima u Splitu gdje je s trenerske kupe vodio momčad Tropica na tradicionalnom 16. malonogometnom turniru Četiri kafića.

Prema Dalićevim riječima, u sljedećih šest mjeseci se puno stvari može promijeniti i dogoditi te još nije vrijeme za popis reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Na upit je li šest mjeseci uoči SP-a atmosfera u Hrvatskoj dobra za reprezentaciju, Dalić je rekao kako je za njega atmosfera uvijek dobra jer radi svoj posao.

Nije želio komentirati aktualno stanje u hrvatskom nogometu rekavši kako je on izbornik. Veselim se dolasku u Split i ovdje sam zbog humanitarne akcije ovog turnira i to je za mene najvažnije a druge me stvari ne zanimaju, rekao je.

Inače, prilikom predstavljanja Zlatka Dalića kao trenera malonogometne momčadi Tropica u dvorani Gripe prolomio se buran pljesak.

Turnir Četiri kafića je humanitarne naravi i sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora bit će donirana Centru Mir u Rudinama.