Četiri kafića: Tropic pod vodstvom Zlatka Dalića obranio naslov

Momčad Tropica, koju je vodio hrvatski izbornik Zlatko Dalić, obranila je naslov na malonogometnom turniru Memorijal Dina Petrinovića, poznatijem kao turnir Četiri kafića u Splitu.

Tropic je u zanimljivom finalu 16. izdanja ovog turnira pobijedio Camel sa 6:3.

Dalićeva momčad povela je golom Tomasova u drugoj minuti, a na 2:0 povisio je Marinović u petoj. Smanjio je u 10. minuti Vejić, a prednost Tropica je u 14. opet povećao Marinović. Samo minutu kasnije Đoni je precizan za 3:2, no opet Camelu ne da prodisati Marinović, koji svojim trećim golom u 22. minuti povisuje na 4:2. Još jednom je samo minuta trebala Camelu da preko Spahića smanji na 4:3, no gol Livaje u 35. minuti za 5:3 postavio je visoku zapreku pred Camel s malo vremena do kraja. Juriš suparnika iskoristili su Livaja i Tomasov, a brzu akciju je pogotkom za 6:3 u 37. minuti okončao Marin Tomasov.

Turnir se igrao u humanitarne svrhe, sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora biti donirana Centru Mir u Rudinama, a ovaj je događaj privukao oko 4000 ljubitelja malog nogometa u dvoranu na Gripama.

Sudionici finala:

Tropic: Livaja, Tomić, Biliškov, Kukoč, Tomasov, Bugarija, Božinović, Primorac, Aničić, Marinović, Uvodić

Camel: Pletikosa, V. Balić, Delić, Spahić, Stanić, Putnik, Džoni, Vejić, Olić, Prosinečki, D. Šimić, Mornar, Pršo, Đolonga