Izbornik Dalić vodi momčad Tropica na turniru Četiri kafića

Tradicionalni, 16. splitski malonogometni turnir Četiri kafića održat će u utorak 26. prosinca, a momčad Tropica će s trenerske klupe voditi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, najavio je na konferenciji za novinare  glavni organizator turnira Damir Karaman.

Turnir se igra u humanitarne svrhe pa će sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora biti donirana Centru Mir u Rudinama.

Ovogodišnji će malonogometni turnir Četiri kafića biti jedan od najjačih dosad jer će nastupati velika imena hrvatskog nogometa koji bi trebala privući brojnu publiku u dvoranu Gripe u kojoj će se igrati utakmice, rekao je Karaman.

Za momčad Camela, kojoj će trener biti Hari Vukas, nastupit će između ostalih Stipe Pletikosa, Robert Prosinečki, Robert Jarni, Dario Šimić i Mario Stanić, a za momčad Kauri, koju će s klupe voditi Enzo Marenzi, zaigrat će Mario Pašalić, Ante Rebić, Senijad Ibričić, Filip Bradarić i Nikola Moro.

U sastavu momčadi Tempere, koju će s trenerske klupe voditi Zoran Vulić, su Karlo Letica, Zvonimir Kožulj i Marko Barišić, dok će za "Dalićev Tropic" između ostalih igrati i majstori "velikog nogometa" kao što su Marko Livaja, Vjeko Tomić i Mario Tomasov, rečeno je na konferenciji za novinare.

Polufinalni parovi memorijalnog turnira "Dino Petrinović", koji počinje 26. prosinca u 16 sati su Tropic − Tempera i Camel − Kauri.