Debeljuškasti Tyson Fury vratio se treninzima

Bivši svjetski boksački prvak Tyson Fury vratio se treninzima. Doduše nije prvi put da to najavljuje, pa bi ubrzo odustajao i nastavio s nezdravim navikama, a posljedice istih jako se dobro vide na fotografiji koju je objavio na svom Instagramu.

Fury je, naime, na svom službenom Instagramu u četvrtak objavio čitav niz video uradaka na kojima se nalazi u boksačkoj dvorani i na kojima trenira. To je u skladu nedavnim najavama da se vraća, kao i prozivci koju je poslao prema sunarodnjaku Tonyje Bellewu.

I dok su dva videa relativno ozbiljna (na jednom udara fokusere, na drugom eskivira), uslijedio je urnebesni video koji su prenijeli svi britanski mediji, a na kojem Fury pleše na strunjači unutar ringa.Na kraju treninga Fury je objavio i fotografiju zajedno s legendarnim boksačem i bivšim svjetskim prvakom Rikyjem Hattonom. Na fotografiji su obojica bez majice, a prema onome što se može vidjeti ispred Fury je mnogo posla. Jako, jako mnogo…

Slobodna procjena je da teži zasigurno preko 150 kilograma i da mu za pravu formu treba minimalno šest mjeseci svakodnevnih treninga.

Prije samo dvije godine, 28.studenoga 2015. godine ovaj danas 29-godišnji Britanac je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Vladimira Klička okitivši se pritom titulama svjetskog prvaka prema WBA, IBF, WBO i IBO federacijama. Fury  je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri s 25 pobjeda na svom kontu.