[VIDEO] Modrić: Izgubili smo naboj; Vida: Treba izvući pouke

Pogotkom Tosuna iz 75. minute Turska je svladala Hrvatsku 1:0 i tako u zakomplicirala situaciju u skupini I europskih kvalifikacija za odlazaka na Svjetsko prvenstvo 2018. Četiri reprezentacije ulaze u posljednja dva kvalifikacijska kola unutar samo dva boda razmaka.

Želja nam je bila da prvi zabijemo, ali svoje šanse nismo iskoristili, a kako to obično biva u nogometu, nakon toga smo primili pogodak. Ipak, ovisimo sami o sebi i nemamo se čega bojati, rekao je kapetan Vatrenih Luka Modrić pa dodao: Vjerujem da će na kraju sve dobro završiti. Igrom ne možemo biti nezadovoljni, no razočarani smo porazom. Izgubili smo naboj, nešto nam fali. Teško mi je reći točno što.

Nismo bili toliko loši. Glavu gore - nogomet se sastoji od pobjeda i poraza, no treba izvući pouke i vidjeti gdje smo griješili, smatra Domagoj Vida koji vjeruje u pozitivan rasplet u listopadu.

Uvijek smo pobjednički reagirali u najtežim situacijama i to nam mora biti vodilja. Nadam se da će nas navijači podržati u Osijeku i da ćemo naposljetku ostvariti cilj i otići u Rusiju. Usredotočit ćemo se na Finsku, i nakon toga se okrenuti Ukrajini, dodao je.