Medveščak predstavio momčad za EBEL sezonu

U Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova sinoć je predstavljena momčad Kluba hokeja na ledu Medveščak koja će se sljedeće sezone natjecati u srednjeeuropskoj ligi, EBEL.

Pred navijačima, partnerima i prijateljima kluba te medijima predstavljeni su igrači momčadi koju su proteklih mjeseci sastavljali Medveščakov sportski direktor Aaron Fox, i sam nekadašnji igrač zagrebačkim Medvjeda, te glavni trener Connor Cameron.

Cameron je zagrebačkoj publici poznat od prije kao pomoćni trener momčadi dok je Medveščak igrao u KHL-u. Među predstavljenim igračima bila su brojna nova, ali i hrvatskoj publici već poznata lica poput Tomislava Zanoškog, Saše Rajsara, Davida Brinea, vratara Gašpera Krošelja, mladih domaćih igrača Ivana Jankovića Jana Smoleca, Adama Deutscha te Nathana Perkovića koji prvi put nosi kapetansku vrpcu.

Od novih igrača Medveščaka svakako treba istaknuti norveškog reprezentativca Soldena Oldena, Čeha Tomaša Netika s iskustvom igranja u KHL-u, Extraligi, SHL-u kao i za reprezentaciju Češke, slovačkog reprezentativca s NHL stažom Jozefa Baleja te opasni finski trio Tikkanen Koskiranta Poyhonen.

Domaću sezonu u Ledenoj dvorani Doma sportova Medvjedi otvaraju u nedjelju 10. rujna u 17.30 sati protiv mađarske ALBE VOLAN. Taj dvoboj prenosit ćemo na našem Drugom programu.

U redovnom dijelu EBEL sezone u kojem se bore za plasman u doigravanje, Medveščak će odigrati 30 utakmica protiv klubova iz Austrije, Italije, Mađarske i Češke.

Ususret početku sezone Medveščak je odigrao četiri utakmice na gostujućem terenu pri čemu je slavio u tri osvojivši međunarodni turnir Gabora Ocskaya u Mađarskoj.