[VIDEO] Škendija se kroz šaljivi uradak predstavila Milanu

Makedonski nogometni klub Škendija iz Tetova poslala je videospot  u kojem se na šaljivi način predstavlja svojem protivniku u završnom pretkolu Europske lige talijanskom velikanu Milanu.

Nakon što je obavljen ždrijeb 4. pretkola, trener Milana Vicenzo Montella rekao je da ne zna apsolutno ništa o Škendiji, a Makedonci su mu se na šaljiv način predstavili. Tako se u jednoipolminutnom spotu pod naslovom "Dear AC Milan, we are KF Shkendija! Ci vediamo amici" šaljivo uspoređuju dva kluba, dva grada i ono što Tetovo povezuje s Italijom.

Vi imate stadion od 80.000 mjesta, ali naš grad ima 100.000 ljudi. Vaš igrači koštaju više od 330 milijuna eura, ali i naši preko 400 milijuna makedonskih denara. Vi sada šaljete skaute da nas prate, ali i mi imamo ljude koji vas stalno slijede, neke su od poruka makedonskog doprvaka jednom od najtrofejnijih europskih klubova.

U spotu se i navodi da je Škendija 1994. godine, kada je se natjecala u trećoj ligi, nosila dresove koje joj je darovao upravo AC Milan.

Prva utakmica igra se 17. kolovoza na San Siru, a uzvrat je sedam dana poslije u Skopju na stadionu "Filip Drugi".