[VIDEO] Zaiskrilo između Mandžukića i Ramosa, padale teške riječi

Prije nego što je Cristiano Ronaldo postigao prvi pogodak u Cardiffu u finalu Lige prvaka, na suprotnoj je strani zaiskrilo između hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića i kapetana Reala Sergija Ramosa u 19. minuti.

Mandžukić je smatrao da ga je Ramos povukao u kaznenom prostoru. Sudac Felix Brych nije pokazao na bijelu točku pa je Ramos prozvao hrvatskog napadača zbog pada. Uslijedila je prepirka, a pale su i teške riječi na obje strane.

Korisnicima twittera ovaj detalj nije promaknuo. Komentirali su kako bi htjeli vidjeti šakački obračun njih dvojice, a većina je uvjerenja da bi Mandžukić 'pojeo' Ramosa. Prvi sukob imali su još 2012. na Euru u Poljskoj i Ukrajini, trzavica je bilo i dvije godine poslije kada je Mandžukić igrao za Bayern, a češće su se susretali kada je naš nogometaš nosio dres Realova gradskog supranika Atletica. 

Mandžukić je u 27. minuti finala izveo čaroliju. Uspio je prsima primiriti loptu i volejem iz poluokreta s 15 metara iskosa neobranjivo pogoditi za 1:1. Fantastičan, gotovo akrobatski pogodak zasjenio je sliku prepucavanja s Ramosom.