[VIDEO] Za Estoniju otpao i Brozović, Čačić poveo Ćorića

Nakon važne pobjede nad Ukrajinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018., hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u estonsku prijestolnicu gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu.

Uz ta vrijedna tri boda, velika je stvar što smo vratili ljude na tribine, što smo svi zajedno pokazali da možemo biti dobri i na terenu i van njega. Ponosni smo na to, pogotovo kada se uzme u obzir sve što smo prolazili zadnje dvije godine, naglasio je hrvatski izbornik Ante Čačić uoči leta za Tallinn.


Osim Danijela Subašića, Luke Modrića, Ivana Rakitića, Marija Mandžukića i Nikole Kalinića, na put ipak nije krenuo ni Marcelo Brozović zbog posljedica udarca u koljeno u petak na Maksimiru. Putnicima za Estoniju pridružio se tako Ante Ćorić iz mlade reprezentacije.

U svim dosadašnjim prijateljskim utakmicama pokušavali smo dati više prostora onima koji inače manje igraju, kako bi potvrdili da su s pravom pozvani u reprezentaciju. Isto očekujem u Estoniji te nam je ta utakmica više nego dobrodošla, rekao je Čačić.


Utakmicu iz Estonije prenosimo u utorak od 18 sati na Drugom programu HTV-a i u streamu na našem portalu.