Subašić i Jedvaj optimistični: Kvalitetni smo i to ćemo pokazati

Nedostaje nam nekolicina igrača, ali tako je od početka kvalifikacija. Ipak, imamo dobar sastav i važno je da smo svi mi drugi zdravi te da damo sve od sebe za momčad, rekao je vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić koji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo još nije primio pogodak te se nada pozitivnom rezultatu i protiv Ukrajine.

Reprezentacija je kvalitetna i treba to prikazati na terenu. Svi koji dobiju šansu pokušat će je iskoristiti, najavio je Subašić.

I njega kao i druge reprezentativce veseli što će nakon dvije godine ponovno igrati pred punim domaćim tribinama. Vraćaju nam se i navijači, čak će nam to biti možda malo i čudno nakon dvogodišnje stanke, i nadam se da će sve proći u najboljem redu te da ćemo osvojiti nova tri boda, rekao je Monacov čuvar mreže.

Navijačkoj podršci veseli se i Tin Jedvaj koji bi zbog ozljede Šime Vrsaljka mogao zaigrati od prve minute protiv Ukrajine.

Prepun Maksimir san je svakog dečka iz Zagreba koji je igrao u Dinamu, nismo imali često priliku to doživjeti. Radujem se tome, rekao je Jedvaj i dodao: Ako izbornik tako odluči, mislim da ga mogu zamijeniti Vrsaljka. Zadnje dvije godine u Bayeru često sam igrao desnog braniča i to mi ne predstavlja problem.

Branič Bayera iz Leverkusena optimističan je uoči dvoboja u petak.

Treba krenuti od prve minute s našom igrom i postaviti se dobro na terenu. Napravimo li sve prema planu, nema razloga za brigu. Hrvatska se ne treba podređivati Ukrajini, mislim da smo bolji i da se oni više trebaju usredotočiti na suparnika, zaključio je Jedvaj.