Beusan o suđenju na Nou Campu: Sudac će se cijeli život sjećati ove utakmice

Čudo se ipak dogodilo. Barcelona je uspjela nadoknaditi četiri gola zaostatka iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka i pobjedom 6:1 protiv PSG-a izboriti plasman u četvrtfinale.

U zadnjih 10 godina Barcelona je osvojila tri naslova europskog prvaka, a četiri puta je zaustavljena u polufinalu. Zadnji put je u ovoj fazi natjecanja ispala od Liverpoola prije punih 10 godina.

Fenomenalnu utakmicu analizirali su Joško Jeličić, Mateo Beusan i Marko Šapit.

Sudac Deniz Aytekin ne bi sudio kazneni udarac, ali je nakon intervencije pomoćnog suca promijenio odluku. Ispravna odluka. Nevjerojatno da igrač može glavom napraviti prekršaj, ali to je kazneni udarac, rekao je Beusan o situaciji kada je Neymar pao u kaznenom prostoru.

Sudac će se cijeli život sjećati ove utakmice prvo radi tijeka utakmice, odluka koje je imao i spasili su ga ovaj put ovi dodatni suci jer u dvije krucijalne odluke su mu strahovito pomogli.

I drugi kazneni udarac je prema Beusanu pravilno dosuđen. Sve je čisto, Suarez se pametno postavio i natjerao suparnika da ga sruši, kazneni udarac i opomena, zaključio je.