Ivandija čestitao igračima: Odigrali smo drugu dobru utakmicu

Protiv Vardara smo napravili puno manje pogrešaka i iskoristili smo pogreške našeg suparnika, rekao je Silvio Ivandija, trener PPD Zagreba nakon pobjede protiv Vardara 28:26 u susretu 11. kola regionalne SEHA lige koja je igrana u Varaždinu.

Drago mi je da je ekipa reagirala dobro u odnosu na utakmicu u Velenju i sada smo već odradili drugu dobru utakmicu u kontinuitetu. Mislim da je to dobar smjer cijele momčadi, dodao je Ivandija.

Čestitao je igračima na igri i trudu u obje utakmice, a jedinu zamjerku imao je na nekoliko manjih padova u drugom poluvremenu: Srećom, to nije utjecalo na rezultat.
 
Desno krilo hrvatskog prvaka Josip Ereš smatra kako je ključan bio dobar ulazak u utakmicu te pogreške gostiju koje je Zagreb iskoristio i stvorio par golova razlike: U drugom dijelu u nekoliko navrata smo se 'pogubili', ali smo izdržali i mirno priveli utakmicu do kraja.

Trener Vardara Raul Gonzalez Guiterez čestitao je Zagrebu na pobjedi, igračima i treneru koji su, po njegovim riječima, danas igrali bolji rukomet. Rekao je da njegova momčad nije dobro stajala i da je puno griješila što je prouzročilo veliki broj protunapada Zagreba. Bili su puno bolji od nas i izgubili smo jer je Zagreb igrao jako dobar rukomet, zaključio je Gonzalez.

Igrač Vardara Ivan Čupić, koji je zabio četiri gola, istaknuo je da je njegovoj ekipi u prvom poluvremenu nedostajalo agresivnosti, a problema je bilo i s protokom lopte.

Bila je to voda na mlin Zagreba. U drugom poluvremenu također je bilo dosta grešaka i igralo se stihijski, a veliku razliku Zagreb je bez problem kontrolirao. Zagreb je večeras bio bolja ekipa, pružio je bolju igru i zasluženo pobijedio, poručio je hrvatski rukometaš.