[VIDEO] Kup Hrvatske: Dinamo protiv Splita, Rijeka na Osijek

U Zagrebu je održan ždrijeb polufinala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će snage odmjeriti Rijeka i Osijek te Dinamo i Split.

Prve utakmice su na rasporedu 1., a uzvrati 15. ožujka.

Mi smo zadovoljni sa ždrijebom, nadam se da ćemo otići do kraja. Kup je specifično natjecanje i nema potrebe da ulazimo u neke prevelike analize, rekao je Vladimir Čohar iz Rijeke.

Suparnik nam je vrlo atraktivan, dva put smo se susreli ove godine i nije završilo bajno za nas, ali se nadam da će se ta tradicija prekinuti. Osijek se ove godine diže i nadam se da ćemo opravdati svoju poziciju, kazao je predstavnik Osijeka Igor Galić.

Današnji ždrijeb nam nije mogao dati laganog protivnika. Radi se o četiri sjajne ekipe. O Splitu mogu reći sve najljepše. To je jedan super organizirani klub. Čekaju nas dvije jako teške utakmice. Split ove sezone postiže možda malo lošije rezultate, no to nije njihova prava slika. Oni su napravili veliki podvig izbacivši Hajduk iz natjecanja,
rekao je Davor Bukovina iz Dinama.

Za nas je veliki uspjeh što smo uopće došli do polufinala. Izbacili smo Hajduk, nećemo se predati ni protiv Dinama. Mi ćemo dati svoj maksimum i nadamo se da će proći sve fer i korektno i da će pobijediti nogomet
, zaključio je Darko Butorović iz Splita.


Finale Kupa igrat će se 31. svibnja u Varaždinu.