[VIDEO] Dva:jedan u gostima - Ana Konjuh

Najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh, gostovala je u emisiji Dva:jedan u gostima autorice i voditeljice Željke Ogreste.

Ana je trenutno najmlađa tenisačica među sto najboljih tenisačica svijeta, kraj ove godine dočekala je prvi put u TOP 50, na 47. mjestu.

Mlada Dubrovčanka koja ima tek 18 godina, tenis je počela trenirati sa šest godina. Bila je uspješna juniorska igračica, osvajala je najprestižnije juniorske teniske turnire kao npr. Orange Bowl, a nakon pobjede na Australian Openu 2013. popela se na 1. mjesto na ITF svjetskoj juniorskoj rang listi.

Nekadašnja juniorska prvakinja svijeta tenis igra profesionalno od 2014., a prvi WTA naslov osvojila je 2015. na turniru Nottingham Open.

Ovako godina je bila stvarno super. Početak je bio malo zeznut, ali izvukla sam se s US Openom, iskreno je započela svoje gostovanje Anja Konjuh o svom uspjehu ove godine,  te dodala: Serena Williams je moj idol, uz kojeg sam odrastala i lijepo je čuti da me netko uspoređuje s njom.

Ja sam oduševljen, fasciniran, Ana me uvjerila u svoje mogućnosti i ja sam uvjeren da je na dobrom putu, opisao je Anu Konjuh, njezin novi trener Goran Prpić.

Ostatak gostovanja uspješne mlade hrvatske tenisačice pogledajte u prilogu.