[VIDEO] A-1 liga: Šibenski derbi pripao Jolly JBS-u za prvo mjesto na tablici

U uzbudljivoj utakmici kakva se može vidjeti samo na Baldekinu između prvoplasirane i drugoplasirane momčadi hrvatskog prvenstva, slavio je Jolly JBS i zasjeo na prvo mjesto s omjerom 9-1.

Iako je Jolly JBS u 22. minuti imao prednost od +15 poena, odnosno na poluvremenu +12, ipak momčad trenera Anzulovića smanjuje prednost.

Povratak Šibenika u utakmicu kreće u trećoj dionici. Šibenik je podignuo agresivnost, ali i cijeli Baldekin na noge, posebno Funcute koji su cijelu utakmicu bili najveća podrška GKK Šibeniku.

Na samo 1:40 do kraja utakmice Šibenik ima tri poena prednosti, no onda kreće odlično raspoloženi Šime Špralja koji ubacuje šest poena za prednost Jolly JBS-a. Zadnji napad, odnosno zadnjih šest sekundi imao je Šibenik, a Roko Badžim loptu u ruci. Pogodio je tricu, no tek istekom vremena i Jolly JBS upisuje veliku i značajnu pobjedu na Baldekinu.

Odličnu utakmicu za Jolly JBS odigrao je Ivan Novačić koji je jednostavno prolazi na sve moguće načine, no u posljednjoj četvrtini zaradio je petu osobnu, a utakmicu je završio sa 19 poena, Markulin je dodao 14.

Kod Šibenika je Ivanov ubacio 23 poena.