Modrić i suigrači zadovoljni: Ramos mi je signalizirao gdje da nabacim

Hrvatski kapetan Luka Modrić rekao je kako mu je prilikom izvođenja slobodnog udarca u 89. minuti branič Sergio Ramos signalizirao da mu nabaci loptu koju je zatim sretno poslao u mrežu Barcelone za 33. utakmicu Real Madrida bez poraza.

Ramos mi je dao signal da mu uputim loptu. Rekao mi je gdje da ju nabacim. I eto. Čini se jednostavno. Srećom bio je na pravom mjestu kao i uvijek. To je nešto prirodno, nešto što ne vježbamo. I da, ovo ću pamtiti, izjavio je Modrić nakon remija 1:1 na Camp Nou i dodao: Odigrali smo dobru utakmicu, posebno na početku. Oni su u drugom dijelu dominirali 15 minuta i zabili, no nakon toga nismo stali, nego smo nastavili pokušavajući izjednačiti što smo i ostvarili na kraju.

Zabiti ovakav gol na Camp Nou je poput pobjede. Ovo je bio itekako bitan pogodak. Nastavljamo biti vodeća momčad prvenstva, no do kraja ima još puno, rekao je hrvatski vezni igrač.


Real Madrid je neporažen 33 utakmice zaredom. Moramo nastaviti ovako. Utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti kada će uslijediti poraz. Nadam se nikada. No ne treba razmišljati o rekordima. Pa ipak, 33 utakmice bez poraza nije slučajnost, rekao je.

Igrači su presretni napustili Barcelonin stadion grleći se kao da su pobijedili: Bili smo zadovoljni. Sergio Ramos mi je u šali rekao 'konačno si jednu loptu dodao dobro'.

O svojoj igri nije htio govoriti. Ne volim pričati o svojoj igri, radije govorim o igri ekipe. No svaki dan se osjećam sve bolje nakon ozljede, napomenuo je. Kada ovako igramo nepobjedivi smo. S ovakvom kvalitetom igrača koje imamo, kada se zalažemo i borimo teško nas je pobijediti. To je nešto što moramo uvijek imati na umu, ne samo u derbijima nego uvijek. U odličnoj smo formi i vjerujem da ćemo nastaviti ovako u idućim utakmicama, zaključio je.