Kek o suđenju na Maksimiru: Ah, svašta sam večeras vidio

Nisam zadovoljan. Imali smo 4-5 prilika, a primili smo pogodak. Moramo učiti iz naših pogrešaka, rekao je trener Dinama Ivajlo Petev nakon što je njegova momčad remizirala 1:1 s Rijekom.

Vodeća Rijeka zadržala je tako šest bodova prednosti nad Dinamom dva kola prije kraja prvog dijela prvenstva. Idemo dalje, moramo poboljšati našu igru. Ništa još nije riješeno, u igri je još mnogo utakmica do kraja prvenstva, dodao je Ivajlo.

Istaknuo je kako njegova momčad ima problema s realizacijom, pohvalio je vratara Rijeke, ali i zaključio: Vjerujem da možemo bolje. Pokušavamo iz igrača izvući maksimum te po meni ovo nije najbolje što Dinamo može pružiti.  

Mišković podnio ostavku na sve funkcije u HNS-u: Hvala na suđenju

Vešović: Svi žele naš skalp, ali neka to bude na korektan način


Strateg Rijeke Matjaž Kek nije htio komentirati suđenje Ante Vučemilović-Šimunovića, tek je uzdahnuo: Ah, svašta sam večeras vidio.

Gosti su na Maksimiru ostali s igračem manje u 70. minuti nakon što je strijelac vodećeg pogotka Alexander Gorgon u pet minuta dobio dva žuta kartona.

Teško nam je bilo s igračem manje, s puno žutih kartona i onda više ne možeš ulaziti u duele. Kako je do tih kartona došlo, o tome ne bih. Oduzet nam je naš glavni forte, a to je agresija na igrača s loptom. Postigli smo gol iz udžbenika, izdržali smo pritisak, a isključenje je utjecalo na daljnji tijek utakmice, rekao je Kek.

Čestitao je igračima, zahvalio brojnim navijačima koji su ih bodrili tijekom cijele utakmice i ustvrdio kako se prvenstvo odlučuje u svibnju.

Željeli smo igrati nogomet, htjeli smo se prikazati u dobrom svjetlu. Poanta ove utakmice je inat, hrabrost i odlučnost. Ova bodovna razlika koju imamo je podstrek za dalje. Još ništa nije gotovo. Tek je pola prvenstva odigrano, a mi smo pokazali da svakoga u ovoj ligi možemo razbiti, ali i svugdje izgubiti bodove, završio je Kek.