Petev: Želim da izgledamo bolje od Rijeke

Maksimirski stadion u subotu će biti domaćin derbija 18. kola Prve HNL između aktualnog prvaka Dinama i vodeće Rijeke. Trener Modrih Ivajlo Petev na konferenciji za novinare rekao je kako se nada pravom derbiju.

Vjerujem da ćemo gledati kvalitetan nogomet i želim da izgledamo bolje od Rijeke, rekao je Petev.

Puno sam pričao s igračima o Rijeci i ovoj utakmici, imamo još vremena za pripremu, rekao je strateg Modrih pa nastavio o protivniku: Rijeka je dobra ekipa, svi to znamo. Imaju šest bodova više od nas, nije to slučajno. Kompaktna su ekipa, a mi moramo pokušati iskoristiti svaki trenutak i situaciju da budemo bolji. Mislim da nisu oslabljeni zbog toga što nema Andrijaševića.

Svaka je utakmica važna i svaka daje tri boda. Trebamo odigrati tako da uzmemo sve bodove, naglasio je Petev pa odgovorio na pitanje o momčadi za subotnji derbi: Pavičić, Matel i Stojanović ne konkuriraju, uz ozlijeđene igrače koji nisu već duže u momčadi. Imamo trening danas i poslije toga ću odlučiti kojih 18 igrača konkurira. Stojanović trenira zadnjih par dana, Matel ima slomljen nos i nosi posebnu masku pa je riskantno angažirati ga u utakmici, a Pavičić je i dalje ozlijeđen.