[VIDEO] Ivandija: Ova pobjeda nam je veliki poticaj za dalje

PPD Zagreb je u devetom kolu EHF Lige prvaka ostvario drugu pobjedu, nakon Vardara pao je Rhein Neckar Löwen s 25:21 (10:15).

Ključ druge pobjede, kojom hrvatski prvak zadržava realnu nadu za drugi krug natjecanja, bilo je fantastično odigrano drugo poluvrijeme, koje je domaćin dobio s 15:6, a otvorio serijom za izjednačenje na 15:15 u 40. minuti.

Na poluvremenu sam morao smiriti svoje igrače jer su toliko htjeli tu pobjedu da nisu dobro reagirali na početku. Na kraju im mogu svima čestitati. Otvorili su drugo poluvrijeme onako kako bih ja želio da igramo uvijek. Mislim da smo ovu pobjedu apsolutno zaslužili, rekao je trener Silvio Ivandija.

Mi smo svaku utakmicu bili jako blizu bodova. I to više nije bilo normalno da nigdje ne možemo uzeti bod ili dva. Dečki izgaraju svaku utakmicu kao što su danas izgarali drugo poluvijeme. Ova pobjeda će nam biti veliki poticaj za dalje, dodao je. 

Opet smo se mučili prvo poluvrijeme i na kraju smo uz ovu divnu publiku uspjeli pobijediti. Hvala navijačima, a čestitke svim suigračima, rekao je Lovro Jotić.

Dobro da se publika probudila u drugom poluvremenu jer bez njihovog navijanja je teško igrati. Pripremali smo se kao i za svaku ekipu, uvijek smo jako blizu pobjede, no nikako nismo mogli doći do bodova. Nadam se da će svaka iduća utakmica biti još bolja. Dobra smo ekipa, dobri prijatelji, vjerujemo u sebe i dalje ćemo igrati onako kako mi znamo, kazao je Matevž Skok.